Weerstation Leeuwarden

Ontdek het fascinerende weer in het hart van Friesland

Weerstation Leeuwarden historie


Overzicht per 5 minuten 

Door de software Virtual Weather Station, die gebruikt wordt om te communiceren met het digitale weerstation en om actuele weerdata naar de website te sturen, worden ook automatisch overzichten aangemaakt. Zoals een overzicht per 5 minuten met de meest belangrijke weergegevens. Via onderstaande link kunt u zelf per jaar de dag kiezen die u wilt bekijken. De data is beschikbaar vanaf 01-01-2007.

Weather Underground

Weerstation Leeuwarden levert ook data aan de website Wunderground.com (Weather Underground). Via onderstaande link kunt u deze historische data raadplegen vanaf 01-01-2007.

Weather Underground

HetWeerActueel

Weerstation Leeuwarden levert ook data aan de website Hetweeractueel.nl. Via onderstaande link kunt u deze historische data raadplegen vanaf 16 oktober 2007.

HetWeerActueel

weer

NOAA Climatological Summary 

Dit zijn overzichten per jaar en per maand. In de jaaroverzichten ziet u van alle maanden in dat jaar de hoogste en laagste temperatuur (met datum), de totale neerslag in die maand, de gemiddelde windsnelheid, de hoogste windsnelheid (met datum), de overheersende windrichting, de barometerstand en de luchtvochtigheid. Ook ziet u deze gegevens voor het gehele jaar. In de maandoverzichten ziet u dezelfde weerdata, maar dan van iedere dag in die maand en een totaaloverzicht van de gehele maand.

Extremen 

In de Extremen overzichten (minimum/maximum), ziet u in de jaaroverzichten de hoogste en laagste waarden met tijd en datum van een groot aantal weergegevens. Ook ziet u van al deze weergegevens het gemiddelde. In de maandoverzichten ziet u dezelfde weergegevens, maar dan met alle data per maand.

Alles over brandhout
Roolvink.net

Alles over brandhout

Lees meer
Weerstation kopen?
Weerhuisje.nl

Voor jou weerplezier!

Lees meer
Doneren
Weerstation Leeuwarden ondersteunen?

Paypal doneer button